videobabe -
video outfit !Fotokollasj..

I dag har jeg brukt dagen på å lage en ganske stor fotokollasj med bilder av meg og mine nærmeste. Er utrolig fornøyd egentlig.. enjoiiii!

 Hair tutorial.

Da har jeg laget enda en videoblogg, synes dette går ganske fint, vet denne videoen fikk shitty kvalitet, men laget den litt sånn i farta..Me, myself and I.

Ja, vet den er kjedelig, chill, men måtte liksom få frem hvem jeg er, hvordan jeg er og det var litt vanskelig å gjøre i mens jeg stod på hode å sang bæbælillelam. Så deal with it. Tror kanskje jeg og Kamilla mekker en video senere også ! ♥Videointro by a videobabe.

Da har jeg laget en videointro, i og med at dette er en videoblogg, bokstaveligtalt. Her kommer jeg til å poste videoer hver dag, ok, det var et stort løfte. Emm, PRØVE så godt jeg kan å poste videoer hver dag, og ja, jeg kommer til å prøve å unngå å poste youtube sanger og lignende, skal liksom være videoer som handler om meg, ikke sånn random shit som dere kan søke opp på youtube anyways, nå snakker jeg meg bort. Designet er bare foreløbi og i morgen kommer det opp en header. Introen er enkel og grei, foreløbi den også. Have fun,

OBS: se på eget ansvar.

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011

Lisell Sveen Iversen

Hei, jeg er ei jente på 15 år, driver med karate og går 1 gym på Haugesund toppidrettsgymnas. Denne bloggen er da altså en videoblogg, kontakt meg på lisell95@hotmail.com

KATEGORIER:

Designet er laget av lisell © ARKIV:hits